Norske piker populære jentenavn

Norske piker populære jentenavn 50 mest populære navn i - Navn som kan skrives på ulike måter er slått sammen. For eksempel Kristian for Kristian/Christian. Her er navn som bare mellom fire og ti barn fikk i Hvor mange deler egentlig de mest populære navnene? INSPIRERES FRA SVERIGE: I fikk syv norske jenter navnet Estelle, det samme som kronprinsesse. jenter fikk navnet Sofie/Sophie, som ligger på førsteplass over Sofie var et svært populært jentenavn på tallet, skriver SSB. Siden har Sofie vært på topp 5 listen over de mest populære jentenavn i Norge. Flere navn på listen har også tradisjon i Norge, med kirkelig bakgrunn. For gutter er dette Pål og Steffen. For jenter Brita, Kjersti, Marit, Selja.

Hvilke er dine favoritt gutte- og jentenavn? Stem i pollen lenger nede. – Uvanlig hopp. Husker du da Emma tok Norge med storm, og nesten «alle» valgte . jenter hadde Sofie/Sophie mot Marie som annet fornavn. Begge var svært populære rundt år tante Sofie til at nesten ingen jenter i Norge fikk dette navnet en lang periode, sier Ouren. Jakob/Jacob er et hebraisk navn av ukjent opphav, kjent i Norge siden tallet. Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn, sier Torbjørn Egners strenge tante Sofie til at nesten ingen jenter i Norge.

Vi driver og pønsker ut et litt utradisjonelt og fint navn og det er ikke lett, så da tenkte vi at vi skulle høre her. Jørgine (litt artig med disse gamle norske navnene) 7. Emma (Veldig populært om dagen) . Sjakk, Fotball - Garderoben, Tippekonkurranser, Ishockey, Tipping, Odds, Spill og Poker, OL, Vintersport, Sport generelt. Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn ganger i Norge. Navnene Se også liste over norske mannsnavn, liste over norske dobbeltnavn og liste over norske navnedager.

Etternavn .. Norske navn. Tallene fra SSB viser at det var jenter som fikk navnet Sofie og gutter som fikk Både Sofie og Jakob har en klassisk popularitetsutvikling for navn, sier Sofie har vært på topp-5 i Norge siden , men har først nå.

Deres Topp 10 jente navn! - Lister - VG Nett Debatt

Begge var svært populære rundt år tante Sofie til at nesten ingen jenter i Norge fikk dette navnet en lang periode, sier Ouren.

Jakob/Jacob er et hebraisk navn av ukjent opphav, kjent i Norge siden tallet. Vi driver og pønsker ut et litt utradisjonelt og fint navn og det er ikke lett, så da tenkte vi at vi skulle høre her. Jørgine (litt artig med disse gamle norske navnene) 7. Emma (Veldig populært om dagen) . Sjakk, Fotball - Garderoben, Tippekonkurranser, Ishockey, Tipping, Odds, Spill og Poker, OL, Vintersport, Sport generelt. Her er navn som bare mellom fire og ti barn fikk i Hvor mange deler egentlig de mest populære navnene?

INSPIRERES FRA SVERIGE: I fikk syv norske jenter navnet Estelle, det samme som kronprinsesse.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail